Ögonfransförlängning / fransförlängning utbildning

Lärarledd och distans

eye

Bli ögonfransdesigner och ge dina kunder vackra långa ögonfransar!

Vi är av Magic Eyes godkänd som internationellt certifierad utbildningsskola. Magic Eyes var en av de första med utbildning i ögonfransförlängning / fransförlängning. Företaget har nu uppdaterat sin utbildning och har en av marknadens bästa lim och fransar till mycket bra priser.

I utbildningen ingår även hygien, underhåll och borttagning. Även utbildning i härdplaster ingår!Vi använder oss av Silky Mink fransar i olika längder och tjocklekar. Slutprov görs på skolan. Blir du inte godkänd vid första försöket finns möjlighet till nya försök utan extra kostnad. Du har support från skolan både under och efter utbildningen via telefon och mail.

Utbildningen startar med en lärarledd dag på skolan där även utbildning i härdplaster ingår. Därefter ska du göra elevbehandlingar på hemmaplan. Det finns möjlighet att genomföra elevbehandlingar på skolan om så önskas. Vi ställer höga krav på våra elever. Innan slutprovet ska du ha utfört ca 50 elevbehandlingar. Bilder och filmer av god kvalitet ska skickas till oss. Du ska även skriva ett godkänt teoretiskt prov.

Efter godkänd utbildning i ögonfransförlängning tilldelas du yrkestiteln Ögonfransdesigner.

Kursdatum 2017: 3/2, 24/2, 31/3, 1/12

Pris: 7875:- inkl. moms. I priset ingår Magic Eyes startkitt (värde 5347:-) med allt du behöver för att börja arbeta med fransförlängning.

Kemikalier
Det viktigt att du för dina kunders säkerhet, använder produkter som är avsedda för just fransförlängning och inte för industriellt bruk.  Magic Eyes produkter har lagstadgade säkerhetsdatablad som bl.a. talar om vad du ska göra om olyckan är framme.

Ladda ner säkerhetsblad på svenska