Personal

Ewas Utbildning

Ewas Utbildning startade 1997 av Ewa-Mari Olsson. Ewa-Mari hade då bedrivit salongsverksamhet i över 10 år och gått en mängd olika utbildningar. Hon kände ett brinnande intresse av att få dela med sig av sina kunskaper och sina erfarenheter. Ewas Utbildning har nu bedrivits sedan år 1997 med ständig uppdatering och förnyelse. Idag har vi flera duktiga medarbetare med varierande arbetsuppgifter på skolan. Även om skolan har vuxit och utvecklats under årens gång har det varit viktigt för oss att behålla den lilla och familjära känslan som skolan skapat under årens lopp, och som varit så uppskattad bland våra elever. Vi tar aldrig emot fler än 8 elever per kurstillfälle. Detta för att säkerhetsställa att du som elev får den tid och det utrymme som krävs för att du på bästa sätt ska tillgodogöra dig utbildningen. Skolan är godkänd av SFKM (Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin) och BKM (Branschrådet Komplementär Medicin) och följer dess mål och riktlinjer. I utbildningen ingår 1 års elevmedlemskap i SFKM med behandlingsskade- & ansvarsförsäkring. Skolans lokaler är besiktade och godkända av miljö och hälsa.

Hos oss möter du välutbildade och kvalificerade lärare med lång erfarenhet och gedigna kunskaper inom våra yrken och tillsammans har vi bl.a. följande utbildningar och yrkeskompetenser:

  • Huderapeut- International Beauty Therapist
  • Hudvård & SPA-terapeut
  • Nagelterapeut
  • Naturterapeut
  • Makeupartist
  • SPA-terapeut
  • Färg- & Stilkonsult
  • Kostrådgivare
  • Undersköterska
  • Civilekonom

PERSONAL

Angelica OlssonAngelica fb liten

är huvudansvarig examinator.  Angelica ansvarar för den teoretiska delen av utbildning samt undervisar i företagande och kostrådgivning. Angelica arbetar också som ekonomiansvarig och tar hand om administrativa sysslor inom företaget. Angelica är utbildad civilekonom, undersköterska, Hudvård & SPA-terapeut samt kostrådgivare.

Ewa-Mari Olsson

Camera 360

är företagsägare och huvudansvarig för den praktiska delen i utbildningarna. Ewa-Mari är utbildad Hudterapeut, International Beauty Therapist, makeupartist, färg- och stilkonsult, nagelterapeut, manikyrist, naturterapeut, friskvårdsmassör och SPA-terapeut. Ewa-Mari har en gedigen erfarenhet inom skönhetsbranschen som utövare och lärare.

Monica Andersson

tar hand om administrativa sysslor inom företaget. Hon sköter kundkontakter, fakturerar, packar varor mm. Monica har arbetat många år i skönhetsbranschen och är utbildad nagelteknolog.

Towa LindbergTowa

arbetar som lärare på skolan. Towa är utbildad Hudvård & SPA-terapeut, Hudterapeut med grund- och vidareutbildning inom makeup samt kostrådgivare.